STRØJERPLANT I/S

Sommeren 2015 skete der ændringer på adressen i Nakke. Frederik og Trine Strøjer valgte pr. 1. Juli at gå ind i firmaet og overtage efter deres far Holger Strøjer, der har drevet virksomheden i ca. 40 år.
Der kommer unge kræfter til og i den sammenhæng blev navnet også ændret til Strøjerplant I/S i stedet for Strøjers Planteskole.
For kunder og leverandører mærkes der ikke de store forskelle og Holger Strøjer er stadig en stor del af virksomheden fremover.

Strøjerplant I/S er en moderne allétræs planteskole, der lægger vægt på at have et bredt sortiment for at bedst muligt kunne servicere kunder til enhver tid. Næsten samtlige bestillinger bliver leveret med egne biler, hvilket sikrer en meget fleksibel logistik ud af huset, samt vi får hurtigt samlet varer fra vores samarbejdspartnere, når f.eks. buske og stauder indgår i leverancerne.I planteskolen produceres der et bredt sortimend af træer på friland og i containere.

STRØJERS PLANTESKOLE 
FREM TIL 2015

Det hele startede så småt i 1973 hvor Holger og hans far plantede de første stedsegrønne planter i lidt af de 37 ha. jord der hørte til Enggård.

I august 1977 udvidede man videre med at plante 1000 stk. mindre allé træer i marken. Dette skete i samarbejde med Sitas i Ballerup som man arbejdede sammen med indtil 1983 hvor Holger selv overtager virksomheden. Herefter er virksomheden løbende blev udvidet hvert år og markerne er i dag alle besat med allétræer i forskellige størrelser. Der er de seneste 10 år dog blevet indraget nogle af mark arealerne, til de ialt 35.000 dryp til produktion af træer i container. En produktion der er blevet meget populær og som stadig er under udvikling.   I 2004 blev sønnen Frederik Strøjer færdig som driftleder og efter endt ophold i produktionsplanteskole i Canada kom han hjem og var en del af virksomheden. Det er i dag ham der hovedsageligt står for produktionen af  træerne i containere. Et område hvor der løbende er udvikling med hvilke kulturer der skal produceres og hvordan de hver især skal passe så man opnår det bedste resultat til kunderne.

I 2011 blev datteren Trine Strøjer en del af virksomheden. Efter endt uddannelse indenfor handel læste hun videre til teknolog hvilket hun sluttede i 2011. Hun står i dag for det meste af ekspeditionen af de forskellige træer og buske i potter, så kunderne får en god kvalitet. Hun hjælper også til med forskellige arbejdsopgaver på kontoret for at holde styr på de forskellige ordre fra Danmark såvel som Sverige der er blevet en større kunde de senere år.

I dag beskæftigere planteskolen 12 årsansatte på de 37 ha jord. Dette fordelt på 25 ha. jord i marken, 35.000 planter i container på pottepladser og 3000 m2 drivhus.        

 

Læs forskellige artikler her:

Kontakt os